zondag 8 september 2013

Veggie 3#


Zoals veel mama's en papa's deze week is het een uitdaging om gezond , snel en lekker iets op tafel te toveren de eerste schoolweek. Mijn geheime wapen is een quiche met geitenkaas in plaats van room.
( wegens de koemelk allergie van kids en mama).

Quiche met spinazie en feta

Ingrediënten

Bladerdeeg ( rond) maar hier vierkantje uit de diepvries, wegens heel drukke schoolweek.
Gaf een grappig effect...
3 eitjes
1 potje geitenkaas
verse spinazie
lookteentje
peper en zout
potje fetablokjes in olie


Oven voorverwarmen. Bladerdeeg in vorm afbakken met bakpapiertje erop en linzen zodat het       bladerdeeg niet blaast.
Ondertussen spinazie aanstoven met een beetje geperste look erbij. Peper en zout.
Vorm even laten afkoelen, linzen en  bakpapier er af halen.
Eitjes klutsen met geitenkaas erbij.
Gestoofde spinazie in de vorm gieten, fetablokjes tussen de spinazie scheppen.
Geklutste eitjes met geitenkaas erover gieten!
3 kwartier in de oven. Smakelijk!





Geen opmerkingen:

Een reactie posten